CUSTOMIZED PHOTOGRAPHY LESSON AND/OR COOKING WITH FRIENDS 30 MINUTES FROM MONTREAL

About Anton Fercher

Introducing  Anton Fercher

Owner of Anton’s Photo Express at the Old Port of Montreal 

Self-taught chef  and owner of  the Photo, Kitchen & Art Studio 

110 Ch. Pigeon RR1

Saint-Michel de Napierville, QC

J0L 2J0
CANADA

http://www.antonphoto.com

 

Anton Fercher, a native of Tirol, Austria, is not only a professional photographer but a very good cook as well. Now he combines these two talents on his picturesque farm close to Montreal. After having successfully established the world’s fastest photo service in Niagara Falls and Montreal between 1991 and 2010, he tried his hand as publisher and produced CHAPEAU CANADA LES GRANDS CHEFS, which won the Culinary Cookbook Culture Award of Canada in 2006. See www.chapeauleschefs.com. In 2006 he purchased a hobby farm in Saint-Michel-de-Napierville to realize his dream of living in a healthy and peaceful environment with his partner Gina and his two children, Louka and Maria Isabella. Since the farm is on a beautiful piece of land amidst produce farms, Anton, the ever-creative artist, turned it into his idea of a Table Champêtre. He devised a series of activities combining his two passions, photography and cooking, in a novel way. The events held here are well designed not to disturb the rural charm and tranquility of the farm. Actually Mother Nature plays a starring role, providing a spectacular background year long and looking with benevolence on the well-tended kitchen garden and abundance of wildflowers used to decorate the tables.  This bucolic setting has inspired many a guest chef to create not only culinary but visual art as well, which is exhibited in a unique art gallery in the photo studio.

Tel: (450) 454-4747
Mobile: (514) 865-8977
antonfercher@videotron.ca

La Table Champêtre a le plaisir de vous présenter Anton Fercher, chef autodidacte et propriétaire de cet établissement situé au 110, chemin Pigeon, R. R. 1 à Saint-Michel-de-Napierville, Québec  J0L 2J0 CANADA

Anton Fercher est originaire du Tyrol en Autriche. Il est non seulement un photographe professionnel, mais il est également un très bon cuisinier. Anton exploite maintenant deux de ses talents sur sa ferme pittoresque située tout près de Montréal. Après avoir réussi à établir le service de développement de photos le plus rapide au monde autant à Niagara Falls qu’à Montréal, et ce, de 1991 à 2010, il se lança dans l’édition et il publia CHAPEAU CANADA LES GRANDS CHEFS, qui lui valut le Culinary Cookbook Culture Award of Canada en 2006. Pour plus de détails, visitez le http://www.chapeauleschefs.com. Aussi en 2006, il acheta une ferme de plaisance à Saint-Michel-de-Napierville afin de réaliser son rêve d’habiter dans un environnement sain et paisible avec sa compagne Gina et ses deux enfants, Louka et Maria Isabella. Comme la ferme se trouve sur un beau lopin de terre entouré de producteurs agricoles, Anton qui est déjà très créatif, l’a transformé en ce qui pour lui représentait une « table champêtre ». Il inventa toute une série d’activités qui jumelaient ses deux passions, c’est-à-dire la photographie et la cuisine, et ce, de façon très originale. Les événements qui ont lieu ici sont conçus de façon à préserver le charme rustique et la tranquillité de la ferme. En fait, Dame Nature y tient le premier rôle en fournissant une somptueuse toile de fond à tout moment de l’année et en jetant un regard bienveillant sur le potager bien entretenu et sur la grande variété de fleurs des champs utilisées pour décorer les tables. Ce décor bucolique a servi d’inspiration à plus d’un chef invité pour créer des oeuvres qui relèvent autant de l’art culinaire que des arts visuels et qui sont exposées dans une galerie d’art unique intégrée au studio de photographie.

Téléphone : 450-454-4747
Cellulaire : 514-865-8977

Courriel : antonfercher@videotron.ca

Si vous voulez venir à la ferme pour participer à l’une des activités, veuillez cliquer sur la carte qui vous fournit le trajet pour vous y rendre. Bonne visite!

Should you wish to come to the farm to partake in one of the activities, please click on the map provided to get directions.

Comments on: "About Anton Fercher" (2)

  1. Diane Chevrette said:

    Thanks Anton for the pictures and thanks for the nicest meals I ever had!

    we were talking about it the next day with Jeannine and René and got e-mails about it from Nathalie, it was ssssoooo good,
    thanks again

    Diane

  2. Thanks Anton, c etait fabuleux! incroyablement BON, succulent, delicieux et fantastique….

    just waiting for an occasion to go back

    merci encore
    Diane

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